Casetext a dezvoltat un asistent juridic bazat pe inteligență artificială, care folosește tehnologia GPT-4 a OpenAI. CoCounsel a fost lansat anul acesta și oferă asistență avocaților. Poate analiza contracte și documente în doar câteva minute, poate oferi asistență în pregătirea depozițiilor și identifica cazuri similare relevante.

Casetext a primit acces timpuriu la tehnologia GPT-4 al OpenAI, ceea ce i-a permis să dezvolte soluții cu aceasta și să perfecționeze cazurile de utilizare pentru profesioniștii din domeniul juridic. Compania, cu sediul în California, are 104 angajați, iar printre clienții săi se numără peste zece mii de firme de avocatură și departamente juridice.

Achiziția Casetext este un alt pas către aducerea de soluții generative bazate pe inteligență artificială clienților, a precizat CEO-ul Thomson Reuters. În urmă cu o lună, Michael Eastwood, directorul financiar al Thomson Reuters, a anunțat că firma intenționează să cheltuiască aproximativ 100 de milioane de dolari pe an pentru a investi în inteligența artificială. 

AI generativă este un tip de inteligenţă artificială care generează conţinut sau date noi, ca răspuns la o solicitare sau o întrebare a unui utilizator.

Sursă: Reuters

Foto: Dreamstime / Casimirokt

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday