Update 23:30: Guvernatorul regiunii Donețk, Pavlo Kyrylenko, a informat că, până acum, au fost identificate patru persoane care au murit în urma bombardamentului rusesc din această seară, efectuat asupra unei zone comerciale. De asemenea, oficialul a declarat că numărul răniților aproape s-a dublat, ajungând la 42 de persoane.

Pavlo Kyrylenko a precizat că operațiunea este încă în dinamică, iar autoritățile fac eforturi pentru a determina numărul exact al victimelor. 

Știrea inițială: Autoritățile ucrainene informează că militarii ruși au lansat o rachetă asupra unei zone comerciale din orașul Kramatorsk, regiunea Donețk. Potrivit primului bilanț, sunt cel puțin două persoane decedate și alte 22 rănite, inclusiv un copil. 

Numărul victimelor ar putea crește, întrucât este în desfășurare operațiunea de căutare-salvare sub dărâmături. O altă rachetă lansată de militarii ruși a lovit un sat din apropiere.

Sursa: Sky News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday