Incendiul a distrus clădirea rezidențială de peste 30 de etaje din Ajman. Imaginile de pe rețelele de socializare arată că flăcările s-au extins până în vârful clădirii. Autoritățile nu au oferit un bilanț despre victime, dar se știe faptul că numeroase persoane au fost evacuate din clădire. 

The Washington Post amintește că, în ultimii ani, în Emiratele Arabe Unite s-au înregistrat o serie de incendii similare care au fost legate de materialele inflamabile folosite la acest tip de zgârie-nori. În ajunul Anului Nou din 2015, un incendiu a cuprins un hotel de lux și un complex rezidențial din apropierea Burj Khalifa din Dubai, cel mai înalt zgârie-nori din lume. Aproximativ 15 persoane au fost rănite în incendiu și în timpul evacuării. Poliția din Dubai a declarat atunci că râspândirea incendiului a fost ajutată de cablurile expuse în interiorul și exteriorul clădirii.

Sursă: The Washington Post

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday