Premierul României, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe Twitter în care condamnă amenințările făcute de Vladimir Saldo, oficialul rus de ocupație din regiunea Herson: “România condamnă ferm declarațiile așa-zisului “reprezentant” al Rusiei în Herson, regiune  ocupată ilegal de Rusia. Astfel de declarații la adresa Republica Moldova și care vizează și o parte a teritoriului, Aliat NATO, sunt inacceptabile.Totodată, lovirea infrastructurii civile e crimă de război”.

Ministerul Afacerilor Externe a oferit un răspuns similar: ”România condamnă ferm declarațiile așa-zisului “reprezentant” al Rusiei în Herson, regiunea ocupată ilegal de Rusia. Astfel de declarații la adresa Republicii Moldova, care vizează și o parte a teritoriului României, aliat NATO, sunt inacceptabile. Totodată, lovirea infrastructurii civile e crimă de război”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday