Lionel Messi (35 de ani) a decis ca din sezonul următor să joace la echipa americană Inter Miami. În cadrul unui interviu acordat publicațiilor sportive spaniole Mundo Deportivo și Sport, marele fotbalist a afirmat că și-a dorit foarte mult să revină la FC Barcelona, dar “după ceea ce am trăit și după plecarea mea din 2021, nu am vrut să mă aflu din nou în aceeași situație: să aștept să văd ce se va întâmpla și să las viitorul meu în mâinile altora”.

Messi a informat că mutarea sa la Inter Miami nu a fost 100% încheiată, dar că e decis să-și continue cariera acolo. Declarațiile sale pun capăt speculațiilor conform cărora ar fi urmat să se întoarcă la Barcelona sau să semneze cu o echipă din Arabia Saudită, cum a făcut recent Karim Benzema, dar și Cristiano Ronaldo. Despre acest scenariu, argentinianul a declarat: “Dacă ar fi fost o chestiune de bani, aș fi plecat în Arabia sau în altă parte. Adevărul este că decizia mea finală este de a merge în altă parte”.

Lionel Messi, deținătorul a șapte Baloane de Aur, a plecat de la PSG după două sezoane, din postura de jucător liber de contract. El a debutat în fotbalul profesionist la FC Barcelona, unde a jucat timp de 17 ani.

Inter Miami este un club american de fotbal înființat în anul 2018, în statul Florida. Este patronată de David Beckham și de doi oameni de afaceri americani.

Sursa: Sport.es

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday