Conform Washington Post, care citează două persoane familiarizate cu problema, o echipă a National Transportation Safety Board, ce efectuează căutări a ajuns deja în zona unde avionul s-a prăbușit. 

Conducătorul acesteia a anunțat însă că se așteaptă ca operațiunea să dureze mai multe zile, din cauza terenului greu accesibil și a faptului că aeronava s-a fragmentat foarte mult în urma impactului.

Experții citați de Washington Post spun că, din primele date, avionul s-ar fi prăbușit pentru că pilotul și-a pierdut cunoștința, probabil din cauza unor probleme legate de presurizare și pentru că aeronava ar fi zburat pe pilot automat până când a rămas fără combustibil, în sud-vestul statului Virginia.  

Administrația Federală a Aviației a declarat că, informațiile preliminare arată că pilotul și toți cei trei pasageri au murit, “în circumstanțe necunoscute”.

John Rumpel, rudă cu două dintre persoanele din avion a declarat că autoritățile i-au spus că toate cele patru persoane din avion – inclusiv fiica și nepoata sa de 2 ani și jumătate – au murit. De asemenea, a spus că poliția l-a informat că încă investighează cauzele incidentului, dar că este probabil ca avionul să se fi prăbușit din cauza unor probleme legate de presurizare.

Reamintim, Autoritatea aeronautică americană a comunicat că aeronava privată decolase, duminică, de pe un aeroport din Tennessee, și se îndrepta către aeroportul Long Island MacArthur din New York, dar s-a întors și a zburat direct pe deasupra Washington DC, intrând în spațiul de interdicție aeriană al Casei Albe înainte de a se prăbuși.

Sursa: The Washington Post

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday