Real Madrid anunță despărțirea de atacantul Karim Benzema (35 de ani), căpitanul său din acest sezon. Reuters scrie că francezul ar putea semna cu echipa saudită Al Ittihad.

Francezul a fost transferat de madrileni în vara anului 2009, odată cu portughezul Cristiano Ronaldo. De altfel, cei doi sunt cei mai buni marcatori din istoria clubului. În cele 14 sezoane, a câștigat de cinci ori Champions League, de cinci ori Campionatul Mondial al Cluburilor, patru Supercupe ale Europei, patru campionate naționale, trei Cupe ale Spaniei și patru Supercupe ale Spaniei. Pentru performanța din sezonul trecut (titlul în LaLiga și trofeul Champions League), atacantul francez a fost distins cu Balonul de Aur. 

După eliminarea în semifinalele Champions League și clasarea pe locul al doilea în campionatul spaniol, la 11 puncte în spatele Barcelonei, Real Madrid a renunțat și la Eden Hazard, Mariano și Marco Asensio.

Zilele trecute, și PSG a anunțat despărțirea de Lionel Messi și Sergio Ramos, după numai două sezoane. 

Sursa: Comunicatul clubului Real Madrid

Foto: realmadrid.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday