Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță că luni, 20 mai, debutează programul social “Litoralul pentru Toți”, în cadrul căruia prețurile pentru o noapte de cazare pentru o singură persoană sunt cu până la 70% mai mici față de vârful de sezon.

Până astăzi și-au anunțat deja participarea 25 de unități de cazare, dar Patronatele afirmă că până luni numărul acestora va crește la aproximativ 50. În total, vor fi puse la dispoziție 8.000 de locuri de cazare.

FPTR a întocmit o listă cu cele mai mici prețuri, pentru stațiuni. Conform comunicatului, “românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter”.

Foto: Alexino | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday