Update ora 12: Încă o persoană a fost găsită decedată într-unul dintre autovehiculele implicate în accident. Bilanțul urcă astfel la două persoane decedate.

UPDATE ora 11:30 Centru Infotrafic anunță că circulația a fost deviată pe Centura Capitalei, între Jilava și Măgurele, până la ora 13. Autoritățile au detaliat că a avut loc un accident între o cisternă încărcată cu mălai și un TIR ce transporta fier. În incendiul rezultat după coliziune a murit un șofer, iar celălalt a fost rănit.

Știrea inițială: Potrivit autorităților, accidentul a avut loc pe Șoseaua de Centură a municipiului București, între un TIR și o cisternă, în apropierea Institutului ELI-NP (cunoscut sub numele “Laserul de la Măgurele”). În urma impactului, ambele autovehicule au luat foc. O persoană a fost grav rănită.

La ora 11, DSU transmite că incendiul a fost localizat și nu există pericol de explozie. Au intervenit cinci mașini de stingere, o unitate mobilă SMURD, o autoscară și un echipaj de descarcerare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că traficul este oprit în ambele direcții pe Centura municipiului București, la kilometrul 44, între localitățile Jilava și Măgurele.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday