S-a întâmplat la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (PABSEC), când deputatul ucrainean Oleksandr Marikovski și-a desfășurat steagul național în spatele unui membru al delegației ruse, Olga Timofeeva, care acorda un interviu. Un alt membru al echipei ruse i-a smuls apoi steagul din mâini lui Marikovski.

Imediat după aceea, imaginile îi arată pe cei doi bărbați implicați într-o altercație fizică, în care delegatul ucrainean îl împinge și îl lovește pe delegatul rus în timp ce încearcă să recupereze steagul. Alte persoane se implică apoi pentru a-i despărți pe cei doi bărbați. Delegatul ucrainean a postat ulterior înregistrarea video pe pagina sa de Facebook, în timp ce publicațiile din Turcia sugerează că rusul a fost dus la spital pentru un control.

Membrii delegației ucrainene își arătaseră anterior steagul în spatele Olgăi Timofeeva în timp ce aceasta vorbea în cadrul conferinței la care se discută transporturile de cereale pe Marea Neagră.

Un acord a fost încheiat anul trecut, dar Rusia are o listă de cerințe pe care dorește să fie îndeplinite pentru a continua acordul.

Sursă: Sky News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday