Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloane, Poliția Română îndeamnă la optarea pentru rute alternative la autostrada A2, respectiv:

  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
  • DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Poliția Română blocase pentru jumătate de oră circulația dinspre Constanta spre București, în zona km 144-148 unde circulatia se desfășoară în ambele sensuri, pentru a permite fluidizarea traficului spre litoral. “Recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect  față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției, după o asigurare corespunzătoare. De asemenea, șoferii trebuie să evite depășirile riscante și să crească distanța de siguranță între vehicule”, mai transmit polițiștii.

Valorile de trafic sunt în creștere și pe DN1 Ploiești – Brașov. Între staţiunile Azuga şi Buşteni (judeţul Prahova), pe sensul de mers către Bucureşti, se circulă în coloană.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday