Update, luni, ora 8.30: Pe parcursul nopții, trei echipaje de căutare-salvare din cadrul ISU TIMIȘ și alte 3 echipaje din cadrul ISU Arad au continuat misiunea la suprafața apei.

În această dimineață, alți 39 de pompieri, cu 13 bărci, au reluat căutarea celor patru persoane dispărute, doi copii și doi adulți. Lor și s-au alăturat patru scafandri.

Update, duminică, ora 22.30: Purtătorul de cuvânt al ISU Arad a declarat pentru Digi24 că unul dintre copii, în vârstă de 3 ani, a decedat.

Știrea inițială:

Autoritățile informează că, în jurul orei 20:55, barca în care se aflau se aflau 12 persoane (6 copii și 6 adulți) s-a răsturnat pe râul Mureș, în localitatea Periam.

Din ultimele informații, pe un mal au fost găsiți un adult cu atac de panică și un copil, în stop cardio respirator. Pe celălalt mal au fost găsiți alți trei adulți și trei copii, conștienți.

Doi adulți și doi copii sunt dispăruți. Misiunea este în dinamică.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday