Un grup de trei atacatori au jefuit, sâmbătă după-amiază, magazinul de bijuterii Bulgari din Place Vendôme, în centrul Parisului. Potrivit autorităţilor, cei trei suspecţi, înarmaţi, au reuşit să fugă cu obiectele de lux furate pe două motociclete negre.

Conform unui oficial al poliţiei citat de presa franceză, doi dintre bărbați l-au lovit pe agentul de securitate. Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată cum hoții au parcat cele două motociclete în fața magazinului de bijuterii, iar unul dintre aceștia, îmbrăcat în negru și înarmat, a susținut jaful din exteriorul magazinului.

Poliţiştii francezi transmit că amploarea pagubelor și valoarea obiectelor furate sunt încă necunoscute şi se află în curs de evaluare, iar demersurile de identificare și localizare a celorlalți suspecți sunt în desfășurare.

În urmă cu doi ani, același magazin a fost jefuit de un grup de trei atacatori înarmați, care au furat atunci obiecte de lux în valoare de aproximativ zece milioane de euro. Atunci, hoții au fost capturaţi de către autorităţi după ce au fost urmăriţi aproape doi kilometri pe străzile capitalei franceze.

Surse alternative: BFMTV, Barron’s

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday