Ministerul Apărării din Polonia a confirmat că resturile unui obiect militar au fost descoperite în apropiere de Bydgoszcz. Zona în care au fost găsite obiectul se află la sute de kilometri de granițele Poloniei cu Ucraina, Belarus și exclava rusă Kaliningrad.

Departamentul Militar al Procuraturii Regionale din Gdansk, sub supravegherea Procuraturii Naționale, a inițiat proceduri cu privire la resturile unui obiect militar aerian găsite într-o pădure la câțiva kilometri de Bydgoszcz”, precizează instituția de la Varșovia.

Instituția citată adăugă că situația nu prezintă un ”pericol pentru siguranța rezidenților” și că autoritățile investighează locul în care au fost găsite resturile obiectului militar.

Conform unui post de radio polonez, care citează surse neoficiale, obiectul militar găsit este o rachetă sol-aer care are câțiva metri lungime.

Sursă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday