Noua actualizare a început să fie introdusă de astăzi în SUA și va fi disponibilă în următoarele săptămâni pentru toți utilizatorii. Până acum, utilizatorii puteau folosi un cont WhatsApp concomitent pe un singur telefon și pe un laptop sau o tabletă, de exemplu. Aplicația nu putea fi deschisă în același timp pe două telefoane, folosind același cont.

“Fiecare telefon se va conecta la WhatsApp în mod independent, asigurând că mesajele personale, fișierele și apelurile sunt criptate de la un capăt la altul. Dacă dispozitivul principal este inactiv pentru o perioadă lungă de timp, vă deconectăm automat de pe toate dispozitivele însoțitoare. Acum puteți trece de la un telefon la altul fără să vă deconectați și puteți relua discuțiile de unde le-ați lăsat. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot acum să răspundă clienților direct de pe telefoanele lor, sub același cont WhatsApp Business”, precizează compania.

Alte platforme concurente, precum Telegram și Messenger, ofereau sincronizare între mai multe telefoane pentru mesaje, dar nu criptau conversațiile ca WhatsApp.

Sursa/Foto: WhatsApp

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday