Poliția Română recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteza adaptată condiţiilor de drum, deoarece carosabilul este umed pe numeroase drumuri din țară. Aceste condiții, odată cu aglomerația, fac ca traficul să fie îngreunat în mai multe zone, în special pe drumurile spre București.

Trafic îngreunat este și pe A1 Pitești – București, și pe A2 Constanța – București, iar poliția recomandă șoferilor “să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului”.

“Se circulă pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie pe majoritatea arterelor rutiere țară, precum și pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, împrejurări în care recomandăm creșterea distanței de siguranță între vehicule, asigurarea corespunzătoare înaintea schimbării benzii sau a direcției și evitarea opririi în mod nejustificat pe banda de urgență”, mai transmite Centrul infotrafic.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday