UPDATE: Pe autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 238+700 de metri, în zona localității Șelimbăr, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme și o autoutilitară de marfă, pe sensul de mers Sebeș – Sibiu. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital. Autovehiculele implicate restricționează banda 2 și parțial banda 1, se circulă printre cele 2 benzi, coloana în formare fiind de aproximativ 3 kilometri.

Centrul Infotrafic din Poliția Română transmite că, începând cu ora 16:00, traficul rutier din următoarele județe este îngreunat:

  • DN 1 Ploiești – Brașov (trafic intens în stațiunea Bușteni, pe ambele sensuri de mers)
  • DN 7 Pitești – Sibiu (valori de trafic crescute în localitatea Boița, unde se execută și lucrări de reparații)
  • Autostrada A1 București – Pitești (se circulă îngreunat la intrarea în capitală, fiind formată coloană de autovehicule până la kilometrul 14)

Pe autostrăzile A2 și A3 se circulă deocamdată normal. Totuși Compania de Drumuri și Autostrăzi introduce restricții, începând de joi seara și până luni, pe perioada zilei, pentru mașinile cu tonaj de peste 7,5t pe următoarele rute:

  • DN 7  între Pitești și Sibiu 
  • Autostrada A2 între București și Constanța
  • DN 39  între Agigea și Mangalia.

    Polițiștii recomandă șoferilor ca în perioada Sărbătorii Pascale, pentru a evita accidentele rutiere, să circule în mod prudent, cu multă atentie, fără manevre riscante și să nu urce la volan obosiți sau sub influența alcoolului ori a substanțelor stupefiante.

    Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

    Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

    Susține echipa Biziday