Suntem o generație ocupată, atât de ocupată încât de foarte multe ori ignorăm semnalele pe care corpul ni le transmite atunci când ceva nu e în regulă. Suntem atât de ocupați, încât ajungem să ne programăm la medic, dar să uităm de programări. Este drept și că atunci când ne punem job-urile pe pauză pentru a ne face investigațiile medicale de care avem nevoie, nu știm la ce medic să mergem prima oară sau ce analize să prioritizăm, pentru că e destul de complicat să reușești să le faci pe toate într-o zi.

Pornind de la această premisă, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a lansat One Day Check-Up, un program complet de screening dedicat persoanelor al căror program este încărcat și nu pot ajunge atât de des la medic. One Day Check-Up înseamnă o serie de investigații medicale complete, realizate într-o singură zi și într-o singură locație, fiecărui pacient fiindu-i alocat un consultant medical dedicat. Pe durata investigațiilor, sub supravegherea  unui medic coordonator, pacientului i se acordă un diagnostic multi-disciplinar.

Urmând un model internațional, preluat de la clinici de diagnostic partenere, persoanele fizice efectuează o evaluare amănunțită a stării lor de sănătate cu scopul de a-și verifica starea de sănătate într-un timp cât mai scurt.

O singură zi de investigații complete

Toate investigațiile din programul One Day Check-Up se întâmplă pe parcursul unei singure zile, în Policlinica Regina Maria Băneasa. Este un aspect extrem de important întrucât nu mai este necesar ca pacientul să piardă timp pe drum sau să se programeze de mai multe ori, în zile diferite. Tot procesul este gândit pentru confortul pacientului.

Un consultant medical dedicat fiecărui pacient

One Day Check-Up este o abordare unică în sistemul de sănătate tocmai prin faptul că dedică o persoană, un consultant medical, fiecărui pacient. Această persoană coordonează toate procesele și acțiunile necesare, medicale și operaționale, pentru pacient şi îl insoţeşte la toate consultaţiile şi investigaţiile medicale pe care le are de efectuat.

Un diagnostic multi-disciplinar

Pe parcursul zilei de investigații, o echipă multi-disciplinară se va reuni și își va pune cunoștințele și expertiza în slujba sănătății pacientului. În maximum 14 zile, acesta va primi de la medicul coordonator un raport medical, ca o concluzie a tuturor consultațiilor și investigațiilor realizate în cadrul programului One Day Check-Up.

Programul One Day Check-Up include și o serie de reduceri pentru investigații recomandate de medic în urma rezultatelor.

Este adevărat că în prezent lucrurile se petrec cu viteza luminii, că timpul nu ne ajunge pentru tot ceea ce ne propunem, că suntem foarte ocupați. În acest context, este esențial să ne reamintim că screening-ul salvează vieți, iar sănătatea ne face mai puternici. Trebuie să ne facem timp pentru sănătate, pentru că nimic nu este mai important decât confortul de a fi bine cu noi.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday