Administrația Națională de Meteorologie a emis noi avertizări de vreme rea. Astfel, în intervalul 27 martie, ora 23 – 28 martie, ora 23, intră în vigoare o avertizare de Cod Galben de intensificări ale vântului, pentru toată țara. Viteza vântului va ajunge la 50-65 km/h și izolat peste 70-75 km/h.

În același interval, pentru Carpații Meridionali, de Curbură și în Munții Apuseni, la altitudini de peste 1500 m, a fost emis un Cod Portocaliu de intensificări susținute ale vântului și viscol puternic. Viteza vântului va ajunge la 120-140 km/h, iar vizibilitatea va fi foarte scăzută.

De asemenea, în intervalul 28 martie, ora 02 – 28 martie, ora 14, a fost emis Cod Roșu de intensificări puternice ale vântului, la altitudini de peste 1800 m, în Carpații Meridionali. Viteza vântului va depăși la rafală 140 km/h.

Reamintim că meteorologii au emis o informare de răcire accentuată a vremii, cu îngheț la nivelul solului, vânt și precipitații în toată țara.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday