Polițele de asigurare emise de Euroins România își păstrează valabilitatea și după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de retragere a autorizației societății, dacă posesorii lor nu aleg să le denunțe. Conform legii, polițele emise de Euroins sunt anulate automat doar după 90 de zile de la deschiderea procedurii falimentului prin decizia instanței abilitate. Până în acest moment, procedura falimentului nu a fost deschisă”, precizează instituția pe Facebook.

Reamintim că în urmă cu șase zile, ASF a decis să retragă autorizația de funcționare a companiei Euroins, cea mai mare din domeniul asigurărilor RCA, după ce “a constatat indiciile stării de insolvență a companiei”. Ieri, decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), privind retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii Euroins România, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday