Update ora 21:00: Ministerul Afacerilor Externe informează, conform News.ro, că în accidentul din Ungaria au fost implicați și trei români. Dintre aceștia, unul a fost grav rănit.

Ambasada României din Ungaria asigură că va continua dialogul cu autoritățile maghiare și cu familiile victimelor. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital.

Știrea inițială: Accidentul s-a produs în jurul orei 14:30 (15:30 ora României), la kilometrul 26 al autostrăzii M1, în apropiere de localitatea Herceghalom, care se află în zona metropolitană a capitalei Budapesta. Conform autorităților acesta a fost provocat de o furtună de praf.

Primele date arată că 36 de persoane au fost rănite, dintre care 14 grav. De asemenea, 19 autoturisme au ars.

Presa maghiară anunță că circulația pe autostradă a fost închisă pe ambele sensuri. De asemenea, pe o altă autostradă, care se află la granița cu Slovacia traficul a fost închis în această dimineață, pentru câteva ore, din cauza vizibilității extrem de scăzute.

Sursa: Poliția Ungară

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday