Potrivit DownDetector, peste opt mii de persoane au raportat că serviciile Twitter nu au funcționat corespunzător în jurul orei 19:00, în mai multe locuri din lume, inclusiv în România.

Utilizatorii au raportat inițial că nu pot accesa link-urile către alte site-uri web, postate pe platformă. Ulterior, au apărut și plângeri cu privire la vizualizarea conținutului imaginilor și a videoclipurilor, iar unii utilizatori au raportat că nu au avut niciun fel de acces la platformă.

Twitter a explicat, printr-o postare, că disfuncționalitățile au fost determinate de anumite schimbări pe care echipa a încercat să le facă, dar care nu au funcționat așa cum era așteptat.

CNN scrie că este a doua oară în ultima săptămâna și a treia în ultima lună, când Twitter se confruntă cu probleme de funcționare. Astfel de situații au devenit tot mai dese după ce Elon Musk a preluat Twitter și a făcut reduceri masive de personal. Unii angajați au declarat atunci că măsurile luate de Musk ar putea duce la distrugerea platformei.

Surse: Reuters, CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday