Tom Sizemore era în comă după ce, pe 18 februarie, a suferit un anevrism cerebral. Managerul acestuia a precizat că actorul a murit la un spital din California. Actorul a fost o figură cunoscută în anii ‘90, când a jucat mai multe roluri secundare de băieți duri (militar, polițist, criminal) în filme precum “Natural Born Killers”, “Pearl Harbor” sau “Heat”, scrie BBC. 

A interpretat rolul sergentului Horvath în lungmetrajul “Salvați soldatul Ryan”, alături de Tom Hanks (în rolul căpitanului Miller). Filmul a primit cinci premii Oscar. De asemenea, a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul unui mafiot, într-un serial TV din 1999, și a fost vocea lui Sonny Forelli în GTA: Vice City. Sizemore a mai jucat rolul lui McKnight în “Elicopter la pământ” din 2001.

Actorul s-a luptat cu dependența de droguri (heroină și metamfetamină) și a fost internat de mai multe ori în centre de tratament. Între 1997 și 2007 a fost arestat de mai multe ori pentru violență fizică și încălcarea termenilor de probațiune, mai arată BBC.

Surse alternative: BBC, Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday