“Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare”, a scris Ciprian Ciucu pe profilul său de Facebook.

Decizia vine la o lună de când PNL București i-a transmis primarului general, Nicușor Dan, o listă cu zece obiective pe care trebuie să le îndeplinească în următoarele șase luni, pentru a beneficia în continuare de sprijinul partidului.

Astăzi, președintele PMP, Eugen Tomac, a sugerat, după o întâlnire cu Nicușor Dan, că partidul său îl va susține pe actualul Primar al Capitalei la alegerile locale din 2024: “Avem un parteneriat care funcționează excelent în Consiliul General. Am discutat despre proiectele de interes major pentru București. Pentru noi e foarte important ca viitorul Bucureștiului să fie tot de dreapta și vom fi alături de domnul primar general și în viitoarele proiecte”.

Foto: Facebook Ciprian Ciucu

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday