Vladimir Putin s-a adresat astăzi oficialilor din FSB, cărora le-a solicitat ca agenția să oprească orice încercare a Ucrainei sau a țărilor occidentale de a reînvia “celulele teroriste” de pe teritoriul rusesc.

FSB trebuie să oprească “grupurile de sabotori” să mai ajungă în Rusia și să întărească protecția asupra obiectivelor de infrastructură critică, a mai spus Putin. De asemenea, a cerut și consolidarea securității în Luhansk, Donețk, Zaporijie și Herson, anexate anul trecut la teritoriul Federației Ruse prin referendumuri nerecunoscute internațional. 

Președintele rus a încheiat afirmând că serviciile occidentale de informații au fost întotdeauna active în Federația Rusă și că acum au mai mult personal și mai multe resurse.

Mai devreme, Ministerul rus al Apărării a învinuit Ucraina că a lansat atacuri cu drone ce au vizat infrastructura civilă din sudul Rusiei. Ministerul a afirmat că a respins atacul și a anihilat dronele.

Sursa: Sky News

Foto: Vladgalenko | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday