Update: Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, dacă atacul a avut loc, cu aplicarea articolului 194 din Codul penal (vătămarea corporală)”, a transmis IPJ Botoşani, citat de Hotnews.

Conform G4Media, care îl citează pe managerul Spitalului de Copii din Iași, copilul de 11 ani se află în stare gravă, cu plăgi ”importante” la cap și pe corp, cu lipsă de țesut.

Știrea inițială:

Incidentul s-a produs duminică dimineață, în satul Răchiți. Presa locală scrie că un trecător este cel care l-a găsit pe copilul de zece ani, în stare gravă și a sunat la 112. Potrivit aceleiași surse, băiețelul a fost atacat de trei câini, ieșiți dintr-o curte. Informația nu a putut fi confirmată, deocamdată, din surse independente.

Potrivit DSU, echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Spitalul Judeţean afirmă că acesta este  în stare gravă, intubat. 

Sursă alternativă: Monitorul de Botoșani

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday