Procesul de transfer al rețelei a început încă din luna mai 2022, când s-a stabilit suma de 15,5 milioane euro pentru compania Strong MND Corporation și 4,53 milioane euro pentru marca Spartan. Transferul părților sociale a fost finalizat în ianuarie 2023, iar tranzacțiile au însumat 20,3 milioane euro.

Rețeaua a fost înființată 2012 și este format din 75 de restaurante, dintre care 43 francizate. Cele șase persoane care au cumpărat compania erau deja acționari. După tranzacție, acționarul majoritar a devenit Remus Cosovanu. 

Compania are peste 670 de angajați și a ajuns în anul 2022 la o cifră de afaceri de peste 30 de milioane euro, potrivit comunicatului. Ștefan Mandachi a anunțat că va investi trei milioane de euro în educație online și tehnologie. De altfel, omul de afaceri se implică în finanțarea de startupuri în tehnologie încă din 2020.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday