Infotrafic anunță că pe DN2 E85  Bacău  – Adjud, în comuna Cleja, localitatea Valea Mică din județul Bacău, a avut loc un accident rutier între un microbuz și un autocamion. 13 persoane au fost implicate, dintre care șapte au fost transportate la spital, cu traumatisme minore, după ce au primit asistență medicală de urgență. Nu există victime încarcerate, iar toate persoane sunt conștiente, transmite Departamentul pentru Situații de Urgență.

Salvatorii arată că intervenția este în dinamică. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, o ambulanță SAJ, o ambulanță TIM (Terapie Intensivă Mobilă), o ATPVM (ausopecială transport victime multiple), încadrate cu 23 de pompieri militari.

Traficul este blocat pe sensul de mers către Adjud. Infotrafic estimează că circulația normală va fi reluată în 30-45 de minute.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday