Conform site-ului Downdetector, au existat mai mult de două mii de persoane care au raportat probleme cu privire la funcționalitatea Outlook în jurul orei 6 (ora României). Numărul raportărilor noi a scăzut la 350 trei ore mai târziu. Și utilizatori din România au raportat că au probleme de conectare la servere.

Microsoft a scris pe Twitter: “Utilizatorii, în principal din regiunea Americii de Nord, au întâmpinat probleme la accesarea Outlook, constatând că nu pot trimite, primi sau căuta e-mailuri. Funcționalitățile suplimentare, cum ar fi Calendarul, care este folosit și de alte servicii, cum ar fi Microsoft Teams, ar putea fi, de asemenea, afectate”.

Compania a mai declarat că problema a fost cauzată de o “schimbare recentă”, și că echipa lucrează la repornirea porțiunilor de infrastructură care a fost afectată pentru a remedia problema.

Au mai fost raportate astfel de probleme, cu serviciile Outlook și Microsoft Teams, și acum două săptămâni.

Sursă: Reuters
Sursă Foto: 777ers | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday