Într-un interviu acordat pentru BBC, Bill Gates a adus o critică explicită modului în care Elon Musk, fondatorul Space X își folosește banii, investind miliarde în tehnologia care ar urma să ducă oameni pe Marte: “Din punctul meu de vedere, acesta nu este un mod bun de a folosi banii”, a spus Gates, care a continuat: poți cumpăra vaccinuri împotriva rujeolei și poți salva vieți și ar costa doar o mie de dolari pentru fiecare viață salvată”.

Fondatorul Microsoft a fost întrebat dacă Elon Musk ar putea fi considerat filantrop. Gates a răspuns că nu, deși apreciază impactul pozitiv al unora dintre proiectele lui Musk, așa cum ar fi Tesla: Cred că într-o zi, Elon se va alătura filantropilor, folosindu-se de ingeniozitatea sa.” 

Relația dintre cei doi miliardari nu este una bună, cei doi lansându-și frecvent unul altuia comentarii sau remarci negative.

Sursa: CNBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday