Infotrafic a transmis sâmbătă seară că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, au fost închise următoarele tronsoane de drumuri:

  • DN2E85 Buzău – limita cu jud. Vrancea;
  • DN22 Râmnicu Sărat – limita cu jud.Brăila;
  • DN2 B Buzău – Brăila(jud. Brăila).

Polițiștii recomandă șoferilor să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze și să echipeze mașinile cu anvelopele de iarnă.

“Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

În condiții de trafic intens, păstraţi-vă calmul, respectați toate regulile de circulație şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.

În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare”, mai transmite Infotrafic.

Foto: Maksym Protsenko | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday