Compania de Drumuri (CNAIR) anunță închiderea circulației pe o porțiune de un kilometru al Autostrăzii A 10, pe sensul Sebeș – Turda. Este vizat tronsonul cuprins între km. 15+760 – 16+800.

Constructorul va efectua lucrări pe propria cheltuială, întrucât autostrada este în garanție, începând de miercuri de la ora 10, pentru 30 de zile. Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

  • ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km. 386+140, din care se va realiza și revenirea pe A10,  prin utilizarea bretelei de acces 4.

Compania de Drumuri nu explică despre ce lucrări de remediere este vorba, însă pe 16 decembrie, au fost raportate ușoare alunecări de teren și fisuri în carosabil, chiar în zona vizată. Acestea sunt cauzate de posibile infiltrații în straturile de drum.

Segmentul respectiv, parte a Lotului 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, a fost inaugurat la sfârșitul lunii noiembrie 2022.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday