Update. Poliția a anunțat redeschiderea tronsonului, la ora 3.15.

UPDATE, Ora 22.30. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe A1 Sibiu – Deva, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile(polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225  întrare/ieșire  A1 – DN7 și 237 nod rutier mun Sibiu.

Știrea în forma inițială:

Sibiu. Accident grav pe Austostrada A1, la Tălmaciu. Șase autoturisme sunt implicate într-un carambol. O persoană a murit, iar alta este rănită. Traficul pe sensul spre Boița este închis și redirecționat pe DN7. Poliția avertizează că s-a format polei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe A1 Sibiu – Deva, la km 227, pe sensul către Boița, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate șase autoturisme.

Potrivit DSU, o persoană a căzut de pe pod, de la mare înălțime și a murit. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu. Alte șapte persoane au fost evaluate medical, refuzând transportul la spital.

Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers către Boița, autovehiculele fiind redirecționate  de la km 237 către DN7 Veștem. 

Poliția avertizează că pe alocuri s-a format polei. Se acționează cu material antiderapant, atât în județul Sibiu, cât și pe drumurile din Brașov. 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday