Federația irakiană de Fotbal a transmis că meciul echipei naționale cu reprezentativa Omanului va avea loc conform programului:Facem apel la onorabilii suporteri ai echipelor să se abțină de la a veni pe stadion, ținând cont că toate locurile au fost ocupate”.

Partida a avea loc astăzi, începând cu ora 18 (ora României), în orașul Barsa din sudul Irakului. Brigada de arbitrii a fost alcătuită din românii Istvan Kovacs la centru și Vasile Marinescu și Mihai Artene, tușieri, potrivit unui comunicat al Federației Române de Fotbal.

Mii de suporteri s-au adunat în jurul stadionului cu câteva ore înainte de startul partidei în încercarea de a urmări meciul, deși toate locurile în interiorul stadionului au fost ocupate. O persoană a fost ucisă, iar alte 60 au fost rănite în urma îmbulzelii. Ulterior, Ministerul de Interne al Irakului a transmis că porțile stadionului au fost închise. Poliția le-a cerut suporterilor care nu dețin bilete să nu se adune în jurul stadionului, pentru a evita aglomerația. 

A fost pentru prima dată din 1979 când Irakul găzduiește finala Cupei Națiunilor din Golf, notează CNN.

Sursa: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday