Anunțul a fost făcut de mama sa, actrița Priscilla Presley, într-un comunicat. Lisa Marie Presley a suferit un stop cardiac în casa ei din Los Angeles. A fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au putut-o salva.

La începutul acestei săptămâni, Lisa Marie, alături de fiica sa și de mama sa, Priscilla Presley, au participat la gala Globurilor de Aur din Beverly Hills, unde actorul Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor, cu filmul “Elvis”.

Elvis Presley a murit în urma unui stop cardiac în august 1977, la vârsta de 42 de ani. La momentul respectiv, Lisa Marie avea nouă ani.

Cariera ei muzicală a început cu un albumul din 2003, “To Whom It May Concern”, urmat de albumul “Now What” din 2005. Ambele au ajuns în Billboard Top 10. Un al treilea album, “Storm and Grace”, a fost lansat în 2012.

Lisa Marie a fost căsătorită de patru ori, inclusiv cu Michael Jackson (între 1994 și 1996) și cu actorul Nicholas Cage (pentru patru luni, în 2002). Singurul ei fiu, Benjamin Keough, el însuși muzician, s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani. Mai avea trei fete – actrița Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și două gemene în vârstă de 14 ani.

Sursa: Reuters

Foto: Michael Bush | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday