Reprezentanții HBO Max au anunțat că scumpirea are efect imediat, astfel că la emiterea următoarei facturi, pe 11 februarie, abonații vor trebui să plătească 15,99 de dolari în loc de 14,99 de dolari. Abonamentul fără reclame devine astfel mai scump cu 50 de cenți față de abonamentul standard oferit de Netflix.

Oficial, compania spune că va investi mai mulți bani în platformă, dar vine într-un moment în care a primit critici din partea abonaților, din cauza anulării mai multor show-uri. La acel moment, HBO a motivat că prin anulările respective, economisește bani pentru stingerea datoriilor.

Compania intenționează să încheie un parteneriat cu Discovery+ și să creeze împreună platforma Max. HBO a cumpărat anul trecut Discovery, iar conform estimărilor, până în 2025 ar trebui să obțină din streaming venituri de un miliard de dolari.

Surse: CNBC, CNN

Foto: Rafael Henrique | Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday