Autoritatea Electorală Permanentă a transmis un comunicat de presă în care “informează că astăzi, 11 ianuarie 2023, domnul Constantin-Florin Mitulețu-Buică a înaintat celor două camere ale Parlamentului demisia de onoare din funcția de președinte al Autorității Electorale Permanente, începând cu data de 13 februarie 2023″.

La începutul acestei săptămâni, Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul în cazul șefului Autorității Electorale Permanente, bănuit că și-a angajat cumnata pe funcția de consilier la cabinetul vicepreședintelui Autorității Electorale Permanente, aceasta încasând până acum cel puțin nouă salarii.

“Voi depune concluzii împotriva acestui raport pentru că nu există nici un conflict de interese. ANI m-a anunțat că va sesiza Parchetul General. Nu voi demisiona, e o simplă sesizare a Parchetului”, a declarat Constantin Mitulețu-Buică atunci pentru G4Media.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday