Meteorologii anunță că în județele Prahova, Buzău, Vrancea și în zona montană din județul Dâmbovița vor fi precipitații abundente de astăzi de la ora 18. Până miercuri la ora 22, se vor înregistra cantități de precipitații în general de peste 50-60 l/mp.Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief și ninsoare la altitudini în general de peste 1000 m, unde local se va depune strat consistent de zăpadă.

Totodată, intră în vigoare un Cod Galben în nordul Olteniei, local în Muntenia, precum și în sud-vestul Moldovei, unde va ploua însemnat cantitativ. Cantitățile de apă, prin acumulare pe tot parcursul intervalului, vor depăși 25-30 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp. În Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Orientali, la altitudini în general de peste 1000 m, va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări în zona înaltă, cu precădere în noaptea de marți spre miercuri, cu rafale de peste 70-90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday