Administrația Națională de Meteorologie anunță că de astăzi de la ora 18:00 și până miercuri la ora 18:00 va ploua în întreaga țară. Astfel, aria ploilor se va extinde treptat dinspre regiunile vestice, urmând apoi să cuprindă treptat toată țara.

În jumătatea sudică se vor acumula cantități de apă ce vor depăși pe arii restrânse 20-25 l/mp și izolat 40 l/mp. În zonele de munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1600 m vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură.

Temporar vântul va avea intensificări pe tot parcursul intervalului în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 45-55 km/h. În zona montană înaltă rafalele vor fi de 60-80 km/h cu viteze mai mari, de peste 90 km/h în noaptea de luni spre marți (9-10 ianuarie) în Carpații Meridionali, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday