O rochie fără bretele, din catifea mov, purtată de Diana, Prințesă de Wales, într-un portret regal realizat în 1991, dar și în cadrul unei ședințe foto pentru Vanity Fair în 1997, va fi scoasă la licitație de Sotheby’s, la New York, pe 27 ianuarie.


De asemenea, o păpușă de porțelan Diana, în ediția limitată din 1998 creată de Franklin Mint, purta rochia, ca parte a unei colecții de o mie de exemplare îmbrăcate cu ținutele celebre ale Prințesei de Wales.

Cu o valoare estimată între 80 de mii și 120 de mii de dolari, rochia, concepută de Victor Edelstein, a fost vândută anterior în 1997, în cadrul unei licitații caritabile, pentru 24.150 de dolari, ca parte a unui lot care a cuprins 80 de rochii donate de Prințesa Diana, pentru care s-au primit, în total, 3,25 milioane de dolari.

Rochia a apărut inițial în colecția de toamnă a lui Victor Edelstein din 1989, unul dintre designerii preferați ai Prințesei Diana.

Sursă: CNN
Foto: Sotheby’s

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday