Coliziunea a avut loc în jurul orei 14 (5 dimineața, ora locală a României), în apropiere de zona turistică Main Beach, de pe Coasta de Aur. 

La bordul celor două elicoptere se aflau 13 persoane, dintre care patru au murit, iar alte nouă au fost rănite. Dintre acestea, trei persoane au suferit răni grave și șase au avut răni minore, inclusiv tăieturi provocate de cioburi de sticlă spartă. Potrivit autorităților, intervenția a fost dificilă deoarece cele două elicoptere au aterizat de urgență pe un mal de nisip.

“[Unul dintre elicoptere] are parbrizul scos și a aterizat în siguranță pe insulă. Celălalt s-a prăbușit, și era cu susul în jos”, a declarat un ofițer. O anchetă a fost lansată pentru a stabili cauza accidentului. Cercetările inițiale sugerează faptul că unul dintre elicoptere decolase și celălalt era în procesul de aterizare, când cele două s-au ciocnit. 

Sursa: BBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday