Am făcut efortul și greșelile necesare pentru a fi acolo unde sunt astăzi și sunt mândru de asta! Mi-am scris povestea și a noastră se termină“, a scris Karim Benzema pe Twitter.

Atacantul lui Real Madrid, deținătorul Balonului de Aur, a lipsit de la această ediție a Cupei Mondiale, din cauza unei accidentări. Totuși, presa sportivă a speculat că accidentarea acestuia nu ar fi fost atât de gravă și că ar fi putut să joace în meciurile din fazele superioare ale competiției. Karim Benzema a ratat și ediția din 2018, din Rusia, din cauza scandalului în care era implicat.

Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franţei din 2015, de la povestea care l-a avut ca protagonist pe colegul său, Mathieu Valbuena. Atunci, atacantul a fost acuzat că a vrut să-l escrocheze pe Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape. Atacantul a fost reinclus în lotul echipei naționale în iunie 2021.

Karim Benzema (35 de ani) a jucat 97 de meciuri pentru naționala Franței, în care a marcat 37 de goluri, conform site-ului Transfermarkt.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday