Update: Guvernatorul regiunii a scris pe contul său de Telegram că o persoană a fost ucisă și alte opt au fost rănite în urma exploziilor din această dimineață.

Știre inițială: Mai multe explozii au fost auzite duminică dimineața în Belgorod, lângă granița cu Ucraina. Pe rețelele sociale au apărut imagini cu un nor de fum deasupra unei clădiri. Trei martori au confirmat pentru Reuters că s-au auzit explozii puternice în oraș.

Conform guvernatorului regiunii, patru persoane au fost rănite în urma unor bombardamente ucrainene. “Sistemul nostru de apărare aeriană a fost activat deasupra orașului Belgorod și a regiunii Belgorod. Se știe că patru persoane au fost rănite. Echipele medicale îi duc la spital“, a declarat, Vyacheslav Gladkov, care nu a oferit informații despre incident.

Belgorod a fost ținta mai multor atacuri de la începutul războiul. Armata Ucraineană a lovit depozite de combustibil și muniție, stații de curent.

Surse: The Guardian, Pravda

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday