“Compania de Drumuri și-a anunțat o anumită intenție de a transfera conturile și știu că vor face, mi-au spus și mie, nu doar CNAIR, ci și alte companii aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor, fie că e vorba de Portul Constanța, fie că vorbim de Compania Aeroporturi București și altele. Au găsit condiții mai bune la CEC Bank, este o explicație cât se poate de simplă”, a declarat ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a fost întrebat de jurnaliști despre sumele care urmează să fie mutate de la BCR la CEC, iar acesta a răspuns că este decizia fiecărui director de companie din subordinea Ministerului Transporturilor. Nu este clar dacă sunt mutate și conturile deschise la Raiffeisen.

Eu nu pot să dictez directorilor de companii ce să facă, am fost anunțat ca ministru. Nu e vorba doar de CNAIR, și tot ceea ce ține de CFR, și Administrația Portului Constanța și Aeroporturile. Cei care aveau anumite conturi la aceste bănci m-au anunțat că vor face toate diligențele, nu e o chestiune care ține foarte rapid. Toți se vor muta la o bancă românească, eu cred că e bine. Eu nu am conturi la bănci austriece”, a completat Grindeanu.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday