Autorităţile desfăşoară o operațiune de căutare și salvare la un lac de lângă oraşul Solihull, aflat lângă Birmingham, după ce gheața a cedat sub greutatea lor. Starea unora este critică din cauza temperaturilor scăzute. În jurul prânzului, când au fost alertate autoritățile, temperaturile erau de doar un grad Celsius, iar prognozele indicau că pe timpul nopții ar putea să scadă până la -3 grade.

Conform rapoartelor emise de pompierii locali, victimele se jucau pe gheața de pe suprafața unui lac, la Babbs Mill Park (rezervație naturală cu un lac, un râu, pajiști cu flori sălbatice și păduri).

Autorităţile au declarat că “Incidentul reprezintă în continuare o operațiune de căutare și salvare, condusă de serviciul de pompieri West Midlands. Îi rugăm pe oameni să permită serviciilor de urgență ajunse la fața locului să își desfășoare activitatea într-un mod sigur și eficient.”

Surse alternative: BBC, The Guardian

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday