Franța a început în forță prima repriză și a deschis scorul în minutul 17, printr-un șut puternic și de la distanță al lui Tchouaméni. Ulterior Anglia preia conducerea jocului, atacă și este pe punctul de a obține un penalty în minutul 25, la o intervenție a lui Upamecano asupra lui Harry Kane, dar sistemul VAR a refuzat acordarea loviturii de la 11 m. Deși a pus presiune mai mare, având o posesie mai bună și mai multe șuturi la poartă, Anglia nu a reușit să înscrie în prima jumătate a meciului.

În repriza a doua, englezii reiau asaltul iar Saka este faultat în careu. Lovitura de la 11 metri este executată de Harry Kane care egalează astfel, în minutul 54.

În continuare tot englezii sunt cei care atacă mai mult și ratează incredibil, dar Franța preia conducerea în minutul 78, după ce Olivier Giroud preia o centrare cu capul și înscrie.

În minutul 81 Theo Hernandez comite un fault dur în careu iar Anglia primește un al doilea penalty. De această dată Harry Kane trimite mingea peste poartă, iar scorul rămâne 2-1 până la final.

Franța se califică și va juca în a doua semifinală miercuri, de la ora 21, împotriva Marocului. Marți seara, de la ora 21, Argentina și Croația se vor înfrunta pentru un loc în finală.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday