Spania a reușit un singur șut pe poartă în prima repriză, deși a avut 70% posesie. Marocanii au executat bine o lovitură liberă, în minutul 20, dar au trimis puțin peste transversală.

În prima parte a reprizei secunde, africanii au forțat mai multe contraatacuri pornite din propria jumătate, dar au fost respinse de spanioli fie prin fault, fie prin pasul la ofsaid. Situația s-a inversat în ultimele 20 de minute, iar la finalul timpului regulamentar, Spania a avut 75% posesie.

În minutul 95, Walid Cheddir a scăpat singur cu portarul spaniol, i-a trimis în brațe, dar a fost ulterior semnalizat în poziție de ofsaid. Spaniolii au atacat mai mult în a doua repriză de prelungire, au avut și o bară, însă nu a reușit să înscrie.

Calificarea a fost decisă la loviturile de departajare, unde Spania nu a reușit să transforme niciun penalty. Au executat, în ordine, Pablo Sarabia, Carlos Soler și Sergio Busquets.

Sâmbătă, Maroc va juca cu câștigătoarea dintre Portugalia și Elveția, care se întâlnesc în această seară de la ora 21.

Sursa foto: Twitter/@FIFAWorldCup

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday