Franța a pierdut în ultimul meci din Grupa D al Cupei Mondiale, dar era deja calificată în optimi după două victorii. Selecționerul Didier Deschamps a ales să-i odihnească pe Olivier Giroud, Kylian Mbappe și Antoine Griezmann (ambii au intrat în ultima jumătate de oră), dar și pe portarul Hugo Lloris, în locul său fiind preferat veteranul Steve Mandanda. Primele minute în competiție le-au bifat și tinerii Guendouzi și Camavinga.

Tunisianul Wahbi Khazri a deschis scorul în minutul 58, după ce a finalizat o acțiune individuală cu un șut din careul mic. Antoine Griezmann a egalat în al optulea minut de prelungiri, după un șut din careu. Un moment de confuzie a apărut după ce arbitrul a fluierat. Ulterior, a consultat sistemul de arbitraj VAR și a anulat reușita francezului, pe motiv de ofsaid.

Franța va întâlni în faza următoare echipa clasată pe locul 2 în Grupa C.

În celălalt meci al grupei D, Australia a învins Danemarca cu 1-0 și a obținut calificarea. Golul a fost înscris în minutul 60 de Mathew Leckie, care a primit o pasă eficientă în careu și a finalizat perfect. Australienii vor juca în optimi cu câștigătoarea Grupei C, în care toate echipele au șanse teoretice de calificare. 

Partidele din Grupa C încep la ora 21: Polonia întâlnește Argentina, iar Arabia Saudită va înfrunta Mexicul.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday