Ghanezii au deschis scorul în minutul 24, prin fundașul Salisu, după un început de partida echilibrat, fără mari ocazii de poartă. Africanii au majorat diferența în minutul 32. Kudus a reluat în plasă o pasă primită de la Jordan Ayew. Ghana a avut ocazia de a înscrie golul al treilea în prelungirile reprizei, însă la cabine s-a intrat cu scorul de 2-0.

În a doua repriză, sud-coreenii au restabilit egalitea în doar patru minute. Cho a marcat în minutele 58 și 61, ambele goluri fiind înscrise cu capul, după centrări venite de pe partea stângă a atacului. Ghana a revenit în avantaj în minutul 68. Kudus a reușit dubla după ce a marcat din interiorul careului. Coreea de Sud a revenit în atac și a avut două ocazii de a egala. Prima, dintr-o lovitură liberă reținută de portar. Apoi, Son a șutat la poartă, însă un jucător ghanez a respins din apropierea liniei porții. Până la final, Coreea de Sud a presat, și-a mai creat ocazii de a înscrie, însă în cele din urmă au pierdut. 

Ghana înregistrează astfel prima victorie de la această ediție a turneului final din Qatar, după înfrângerea cu Portugalia (2-3). Coreea de Sud acumulează doar un punct după două meciuri, însă păstrează șanse teoretice de calificare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday