Cupa Mondială. Camerun și Serbia au încheiat la egalitate, scor 3-3. Africanii au revenit de la 1-3 în repriza a doua.

Camerunul a început meciul cu portarul Devis Epassy titular, în locul lui Andre Onana care nu figurează nici pe banca de rezerve. O sursă din cadrul federației de fotbal a explicat pentru AFP că antrenorul a luat această decizie din motive disciplinare. Nu este clar dacă selecționata se va baza pe Onana contra Braziliei.

Începutul de meci i-a aparținut atacantului sârb Aleksandar Mitrovic, care a avut două ocazii importante, ambele din careul advers: în minutul 11 a trimis în bară, iar în minutul 17 a șutat puternic pe lângă poartă. Camerun a deschis scorul în minutul 29, după un corner. 

Sârbii au forțat și au dat două goluri în minutele de prelungiri. Primul a fost înscris de Pavlovic, după o lovitură liberă, iar al doilea de Milinkovic-Savic, care a trimis plasat, din afara careului.

Mitrovic a marcat și el până la urmă, în minutul 53, după un schimb frumos de pase în careul advers. 3-1 pentru Serbia. Camerunezii au răspuns prin mai multe contraatacuri, iar în minutul 64 Aboubakar a scăpat singur cu portarul, l-a lobat și a redus din diferență. Golul fusese inițial anulat pentru ofsaid, dar a fost validat după intervenția VAR. Africanii au egalat două minute mai târziu. După o fază asemănătoare, Aboubakar i-a pasat lui Choupo-Moting pe lângă portar.

La 3-3, ambele echipe au făcut mai multe schimbări în încercarea de a se distanța pe tabelă, însă fără rezultat. 

În celălalt meci al grupei, Brazilia și Elveția joacă de la ora 18.

Sursa foto: Captură/LiveScore, Facebook Fifa World Cup

Folosim cookies